5 kjappe

5 foredrag á 7 minutter.

Facebook-konkurranser, en gang for alle

Det er fullt mulig å lære seg absolutt alt du trenger å vite om konkurranser på Facebook på 7 minutter. Da slipper du å gå på en smell og få siden din stengt og irritere vettet av oss som kan reglene. Du får en kjapp gjennomgang av hvorfor reglene er som de er, hvordan du kan lese og forstå dem, de vanligste bommertene og de viktigste reglene.

Ta kontroll over innboksen

Er du som de fleste andre har du en overfylt innboks. Du går da glipp av et kraftfullt verktøy til å holde kontroll med uløste oppgaver, som kan redusere stress og øke produktivitet.

Med metoden innbokskontroll er tom innboks en oppnåelig realitet. Jørn Kippersund forteller hvorfor du får et bedre liv ved å bruke metoden og hvordan det faktisk er mulig, uavhengig av hvor mange e-poster du får daglig.

For å ta et skikkelig steg mot kontroll over innboksen kan du melde deg på Jørns to-timers workshop onsdag. Jørn vil også coache noen heldige utvalgte i pausene torsdag og fredag.

Kundeservice er kjærlighet

Oppriktig engasjement, tilstedeværelse – og kjærlighet er i følge Marte oppskriften som har gjort et hull på Majorstua til en av landets mest kjente skobutikker på nett. Marte gir eksempler på hvordan hun og andre har opplevd at salg har kommet som en effekt av å levere verdi, gode opplevelser og kundeservice.

Folk er bare mennesker

Kok ned fem års pioneer-erfaring fra sosiale medier og du sitter igjen med noen krystallklare sannheter. Folk er bare mennesker – blant annet. På syv kjappe minutter får du vite hva A-pressen har lært gjennom å bygge opp et av landets største sosiale nettverk med over 4.000.000 samtaler, mellom 200.000 medlemmer på 7.000 blogger som igjen skaper innholdet i 50 lokalaviser.

Spre det videre! Hvordan øke sjansen for viral spredning av ditt budskap

Hvorfor sprer enkelte budskap seg mellom mennesker, tilsynelatende av seg selv, mens det store flertallet ikke gjør det? Viral spredning kan være et sjansespill, men det er ikke helt random: Med disse enkle grepene øker du sjansen for at ditt budskap når mange.