Bli sponsor

Webdagene er en unik, helhetlig og praktisk vinklet konferanse skreddersydd for webredaktører, informasjonsansvarlige og markedsførere som jobber med webkommunikasjon. Konferansen holdes på Radisson Blu Plaza i Oslo 13.-16. september.

Hvorfor skal jeg være sponsor?

Vil du at bransjen skal bli kjent med deg og det du har å tilby? På Webdagene møter du aktører fra en rekke private bedrifter og offentlige virksomheter.

Webdagene er kjent for å ha et godt faglig innhold og samtidig stort fokus på nettverksbygging gjennom blant annet flere kveldsarrangement. Det vil dermed bli god tid til å mingle og prate med alle deltakerne, både på dagtid i pausene og ved lunsj, samt på fellesmiddag og kveldsfester.

Hvem deltok i fjor?

I fjor hadde vi 300 deltakere og 12 sponsorer. Flere av de største norske og nordiske selskapene var representert som deltakere ved fjorårets arrangement. Her kan nevnes Posten, DnB NOR, Nordea, Tryg, Gjensidige, Telenor, Storebrand og flere. Store etater og offentlige aktører var også godt representert med blant andre Statens pensjonskasse, Vegvesenet, Brønnøysundregistrene, Innovasjon Norge, Universitet i Oslo, NRK, NSB og Difi.

Målgruppen for konferansen er webredaktører, kommunikasjonsansvarlige, rådgivere, konsulenter og markedsførere som jobber med webkommunikasjon. Det faglige innholdet holder et høyt nivå og vil også være relevant for designere og utviklere.

Fasilitetene: Radisson Blu Plaza

Radisson Blu Plaza ligger meget sentralt i Oslo sentrum, like i nærheten av Oslo City og Oslo S. Konferansedelen av hotellet ble nyoppusset i 2009, og fremstår svært tiltalende. Det romslige pauseområdet gir sponsorer og utstillere gode muligheter til eksponering.

Ønsker du å bli sponsor?

Kontakt sponsoransvarlig

Eidar Grande Vollan
Telefon 957 73 838
eidar@netliferesearch.com